Securitatea datelor

Protecția datelor End-to-End

În calitate de lider al companiei, aveți responsabilitatea de a vă proteja activele corporative de încălcări și întreruperi ale sistemului. Este o sarcină dificilă deoarece atacurile cibernetice devin din ce în ce mai sofisticate în fiecare zi.

Aveți nevoie de soluții de securitate pentru viitor, care să vă atenueze riscul și să îndeplinească cerințele de conformitate.

Indiferent de nevoile dvs. de securitate, SYSDOM poate personaliza soluția potrivită.

Expertiză

Experții în securitate SYSDOM vă pot ajuta compania cu orice aspect al protecției datelor, inclusiv evaluarea securității, proiectarea soluțiilor și implementarea lor. Oferim soluții de securitate pentru mediul dvs. de afaceri, inclusiv: mainframe, data center, rețea, sisteme de operare și software.

Adaptabilitate

Sofisticarea atacurilor actuale se află într-o stare constantă de schimbare. Viteza acestei schimbări crește și zilnic. A fi capabil să te adaptezi și să evoluezi necesită o atenție constantă. Suntem capabili să vă ajutăm în soluționarea lacunelor legate de produse și servicii intr-un timp extrem de scurt.

Identificare riscuri

O soluție eficientă de securitate IT este mai mult decât dezvoltarea de politici, arhitecturi tehnologice, reglementări și colecții de soluții punctuale. Este vorba de integrarea afacerii – asigurarea faptului că fiecare aspect al afacerii dvs. este integrat pentru a preveni lacunele de securitate.

Doriți informații despre soluțiile de securitate?