End User Computing

Managementul serviciilor End User Computing

Administratorii IT nu mai sunt însărcinați doar cu păstrarea siguranței datelor din interiorul companiei lor, ci sunt responsabili și pentru dispozitivele mobile deținute de angajați.

SYSDOM, prin consultanții noștri și inginerii certificați, ajută clienții să modernizeze accesul utilizatorilor finali la date și aplicații corporative.

Controlul dispozitivelor

Pe măsură ce datele critice călătoresc prin țară, avioane și birouri la domiciliu, este important să știți că datele și dispozitivele dvs. sunt gestionate central și, în unele cazuri, mai sigure decât desktopurile tradiționale. Prin parteneriatele cu producatori renumiti în domeniu, SYSDOM a implementat multiple soluții de gestionare a dispozitivelor mobile și virtualizare desktop ca parte a soluțiilor noastre End User Computing.

Reducerea costurilor și complexității

Experții noștri vă pot ajuta să reduceți costurile, complexitatea și resursele necesare administrării soluțiilor End User Computing. Oferim soluții personalizate care vă automatizează procesele IT actuale, creează mai multă vizibilitate și vă gestionează aplicațiile, economisind timp și bani. Pe măsură ce organizația dvs. crește și se schimbă, ne adaptăm și lucrăm cu dvs. pentru a extinde capacitățile dvs. actuale.

Planificare și securizare

Prin End User Computing, protecția tradițională, cum ar fi firewall-urile și aplicațiile antivirus nu mai sunt suficiente pentru securitate. Consultanții noștri vor lucra cu dvs. pentru a planifica, proiecta, construi, optimiza și securiza soluțiile End User Computing. Realizăm o evaluare inițială a securității dvs. actuale și apoi oferim soluțiile care funcționează pentru afacerea dvs., în limita bugetului dvs.

Doriți informații despre End User Computing?