Proiectarea și optimizarea unui centru de date

Alegerea serverelor corecte pentru nevoile dumnevaostra

Exista un nivel mai înalt de clasificare pentru servere. Serverele Enterprise in general gestioneaza sarcinile de lucru mari si critice, în timp ce alte servere clasificate ca servere standard din industrie funcționează pentru nevoi de capacitate mai mică și performanță mai mică. Unele aplicații au performanțe mai bune pe un server de scalare verticală, în timp ce altele au performanțe mai bune într-o soluție cluster. Cu toate acestea, atat în abordarile la scara, cat și la cele de tip cluster, se pot aplica la nivel de enterpirse și de industrie.

Serverele standard sunt privite ca un mijloc economic de a construi un centru de date optimizat atunci când sarcinile de lucru nu necesită infrastructura de înaltă performanță sau de mare capacitate extremă găsită într-un server de scalare verticala. Aceste servere sunt adesea desfășurate în clustere pentru a îndeplini cerințele aplicației, dar sunt utilizate și ca sisteme independente dacă volumul de lucru poate fi conținut pe un singur server standard din industrie, cum ar fi cazul cu cerințe de aplicații mai mici sau medii.

Serverele de tip Enterprise sunt utilizate pentru a rula sarcini de lucru critice pentru afaceri, performante și de mare capacitate, în care fiabilitatea este un factor cheie. Aplicații precum SAP HANA, baze de date mari și tehnologii emergente precum Blockchain sunt exemple bune de cazuri de utilizare a serverelor de tip Enterprise.

Asistență

Echipele tehnice de presales și vânzare SYSDOM vă pot ghida pe parcursul întregului ciclu de viața al serverului. Vă putem ajuta să evaluați centrul de date actual și apoi să planificați capacitatea. Ne ocupam de actualizari, implementare, migrari, consolidari și asistența pentru servere Enterprise și Standard.

Implementare

Avem tehnicieni experți intr-o gama larga de servere. Suntem parteneri cu producatori de top printre care: Fujitsu si Dell. Echipa noastra lucreaza îndeaproape cu clienții noștri pentru a se asigura ca implementeaza serverele ideale pentru nevoile lor de afaceri.

Infrastructură

Pentru o rețea IT moderna a centrului de date avem relații strategice cu lideri în gestionarea riscurilor pentru rețele: Cisco, Fortinet, Palo Alto. Oferim securitate de baza pentru rețea și satisfacem necesitatea segmentarii rețelelor pentru a controla accesul la informații sensibile.

Doriți proiectarea sau optimizarea unui centru de date?