English version

Servicii


Servicii IT la nivel national. Cu o echipa complexa de peste 95 de persoane acoperim teritoriul Romaniei in ceea ce priveste serviciile conexe IT: livrare, punere in functiune echipamente, configurari, implementari de sisteme, mentenanta, service in garantie si post garantie.

Experienta si implicarea noastra, precum si resursele de ordin logistic si tehnic, ne recomanda pentru orice proiect pe termen lung (> 2ani), mediu (1 an) sau punctual.

Prin contractele existente gestionate deja, garantam calitatea serviciilor noastre. Sysdom dispune de persoane specializate pe domenii, cu certificari din partea producatorilor de talie mondiala.

Incepand cu ianuarie 2008, oferim servicii conexe IT in regim outsourcing pentru companiile si institutiile mijlocii si mari. Pornind de la studii elaborate, am observat, impreuna cu cativa parteneri, nevoia si avantajele unor asemenea beneficiari de a contracta servicii in regim outsourcing. Interesul comun de business ne-a demonstrat, atat noua cat si clientilor si partenerilor nostri, ca aceasta solutie este de success in conditiile actuale din IT-ul romanesc.